Despre noi

SRL Geoinfosistem este o companie cu experienţă bogată pe piaţa lucrărilor cadastrale, geodezice şi de evaluare imobiliară. Compania a fost fondată în anul 1992, asistînd pe parcurs la o mulţime de reforme şi inovaţii în sistemul cadastral naţional. Noi executăm toate tipurile de lucrări legate de oficializarea documentaţiei asupra bunurilor imobile, începînd cu acordarea consultanţei în selectarea propriu-zisă a terenului, stabilirea şi coordonarea hotarelor şi finalizînd cu înregistrarea drepturilor de proprietate asupra bunurilor imobile.
Colectivul întreprinderii e format din specialişti experimentaţi în diferite domenii, cu un înalt potenţial de lucru şi cu o atitudine serioasă faţă de serviciile prestate.

Despre noi

 Lucrările în cîmp se efectuează cu utilaj geodezic performant. Pentru prelucrarea camerală a datelor se folosesc cele mai noi şi eficiente programe de lucru. Putem petrece toate tipurile de ridicări de teren şi garantăm calitatea înaltă a serviciilor prestate, indiferent de specificul acestora.

            Abordarea profesionistă a activităţii, utilizarea tehnologiilor moderne, respectul faţă de client, responsabilitatea de a lua decizii – toate acestea permit companiei noastre să acumuleze tot mai mulţi clienţi fideli. Am obţinut reputaţia unui partener responsabil, flexibil şi de încredere. Preţuim acest lucru şi suntem pregătiţi să oferim clientului cele mai eficiente soluţii în geodezie, cadastru şi evaluare imobiliară.

0
Ani de experiență
0 +
proiecte realizate
0
Clienți mulțuimiți
0 +
Ore lucrate